Mr. J.H. (Jaap) van der Meulen

Advocaat faillissementsrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht, incassozaken, algemeen civiel recht

Jaap van der Meulen is advocaat in hart en nieren. Na zijn afstuderen in 1982 aan de Universiteit van Amsterdam begon hij bij Alderse Baas Advocaten Joure, waar hij in het jaar 2000 één van de oprichters van de maatschap in Joure was. Beschouwt zijn vorming en enorme ervaring als advocaat faillissementsrecht, in de algemene praktijk en opgedaan tijdens vele rechtszittingen, als meest waardevolle goed. Zijn praktijk als advocaat in Joure bestaat voor 75% uit faillissementszaken (faillissementsrecht).

Mr. Jaap van der Meulen draagt zijn kennis graag over aan jonge advocaten en creëert een inspirerende sfeer. Zoals zijn hobby roeien de kunst is van het evenwicht en beheersen van de elementen, zo ziet hij ook zijn uitdagende werk als advocaat faillissementsrecht, advocaat bestuursrecht, ondernemingsrecht, incassozaken en algemeen civiel recht. Klanten waarderen zijn grote zorgvuldigheid, afgewogenheid, overtuigende formuleringen en doortastendheid.

Specialisaties: insolventierecht, ondernemingsrecht, tuchtrecht, bestuursrecht, milieurecht, overheid, erfrecht, agrarisch recht, vastgoed

T (0513) 41 56 55

Volg onsContact

jvandermeulen@aldersebaas.nl
Download V-card
Bekijk visitekaartje

Bijzonderheden

  • Lid College van Afgevaardigden Noord Nederland (Orde van Advocaten)
  • Lid Insolad (specialistenvereniging insolventierecht/faillissementsrecht)
  • Oud-Deken Orde van Advocaten (Leeuwarden)
  • Oud-lid Raad van Discipline (Orde van Advocaten)
  • Specialistenopleiding Grotius Insolventierecht (faillissementsrecht)
  • Bestuursvoorzitter Netlaw