Legt u de lat hoog?

De advocaten van Alderse Baas Advocaten, gevestigd te Joure, staan stevig met de voeten in de Friese klei. Fris, nuchter, vasthoudend, betrokken, vakmanschap en overtuigend: dat is wat anderen zeggen over ons. Legt u de lat hoog en wilt u alleen de beste advocaat voor uw zaak? Dat spreekt ons aan.

Specialisten

Bij Alderse Baas Advocaten te Joure krijgt u altijd een gespecialiseerde en vakbekwame advocaat. Zo bent u verzekerd van het beste advies en de beste bijstand. Wij  zijn actief op een groot aantal rechtsgebieden zoals:

Aangesloten bij Netlaw

Alderse Baas Advocaten te Joure is aangesloten bij Netlaw, een vereniging van zelfstandige advocatenkantoren waarin de ervaring en deskundigheid van ruim 500 advocaten en notarissen is gebundeld. U bent bij Alderse Baas Advocaten dus ook langs die weg verzekerd van kwaliteit en efficiency van de dienstverlening.

Wij zijn  bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00-17.15 uur. MKB, grote ondernemingen, particulieren, gemeenten, overheden en non-profit organisaties: wij werken met hart voor uw zaak.