Rechtsgebieden

Heeft u juridische hulp nodig? De advocaten van Alderse Baas beheersen bijna alle mogelijke rechtsgebieden. We zijn er voor ondernemers, maar zeer zeker ook voor u als particulier. Een ieder kan op een dag een advocaat nodig hebben. En wat de situatie dan ook is, wij zijn er voor u.

Voor elk rechtsgebied vindt u bij ons een gespecialiseerde advocaat. Zo bent u altijd verzekerd van het beste advies en het beste resultaat. Bij ons vindt u de advocaat die bij u past. We zijn vasthoudend, nuchter, zeer betrokken en overtuigend.

Rechtsgebieden Alderse Baas Advocaten

Alderse Baas Advocaten adviseert en procedeert. Wanneer rechtsgebieden elkaar overlappen werken onze advocaten waar nodig onderling samen, daar profiteert u van. Ook werken wij samen met notarissen, bedrijfsadviseurs, accountants en fiscalisten. Alderse Baas Advocaten snapt ondernemers als geen ander.

Rechtsgebied zoeken

Een greep uit onze rechtsgebieden:

 • Arbeidsrecht;
  Onder meer het aanvechten en aanvragen van een ontslag, alle vraagstukken rond arbeidsovereenkomsten, ziekte en arbeidsongeschiktheid, fusies en overnames.
 • Bedrijfsovername;
  Overgang van een onderneming, aankoop van een bedrijf of deel van een bedrijf
 • Huurrecht;
  Bijvoorbeeld het opstellen van een waterdichte huurovereenkomst bij woningen en bedrijfsruimtes.
 • Zorg.
  Voor patiƫnt tot zorgverlener tot zorgverzekeraar

Bekijk al onze rechtsgebieden rechts van deze pagina.

Altijd de beste juridische hulp bij u in de buurt

Bij Alderse Baas vindt u altijd de beste advocaat voor iedere situatie. Dat bewijst het feit dat we zijn aangesloten bij Netlaw. Netlaw is een vereniging van zelfstandige advocatenkantoren waarin de ervaring en deskundigheid van ruim 500 advocaten en notarissen is gebundeld.

We behartigen de zaken van iedereen die ons nodig heeft in Friesland. Maar ook als u buiten de Friese provincie onze juridische hulp wilt gebruiken kunt u altijd contact met ons opnemen.