mr. E.J. (Esther) Jongsma

ADVOCAAT

Procederen kan altijd nog”

Esther is in 2004 beëdigd tot advocaat en voornamelijk werkzaam binnen het personen- en familierecht. Alle aspecten van dit rechtsgebied zijn bij haar in vertrouwde handen, zoals echtscheidingen, alimentatie- en omgangsregelingen en boedelscheidingen. Ook voor echtscheidingsmediation bent u bij haar aan het juiste adres.

Esther heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

-   Personen- en Familierecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Daarnaast is Esther bedreven in het erfrecht.

In haar werk is Esther oplossingsgericht en weet zij de emotie eruit te halen. Zij helpt mensen door de problemen kleiner te maken en op te lossen. Bij voorkeur doet zij dit zonder te procederen, maar als het moet gaat zij voor een goed resultaat bij de rechtbank.

Esther is bestuurslid van de Stichting vFAS Noord-Nederland. Naast haar werk reist Esther graag de hele wereld over voor (actieve) vakanties. Daarnaast is zij ook erg sportief: zij doet aan zwemmen, fietsen en hardlopen (triathlon) en trekt er ook graag op uit met haar paard. 

  • Lid van de Nederlandse Vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS)
  • MfN-registermediator

 

E-mail: ejongsma@aldersebaas.nl