mr. F.M. (Femke) Postma

ADVOCAAT

Femke is in 2017 beëdigd tot advocaat en sinds die tijd ook werkzaam bij Alderse Baas Advocaten. Daarvoor heeft zij enige tijd gewerkt bij een accountantskantoor. Femke adviseert en procedeert over uiteenlopende onderwerpen binnen het vastgoedrecht en het algemeen verbintenissenrecht.

Femke heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

-          Algemene praktijk (burgerlijk recht)

-          Huurrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Hoewel Femke graag procedeert over complexe juridische problemen, gaat haar voorkeur ernaar uit deze juist op voorhand te voorkomen. Zij staat zowel particulieren als ondernemers bij en u kunt bij haar ook in het Fries terecht.

Naast haar werk zit Femke niet stil. Femke is jarenlang bestuurslid geweest van de Jonge Balie Friesland. Daarnaast slaat zij regelmatig een balletje op de tennisbaan en trekt zij er graag op uit met haar zeilboot over de Friese meren.

E-mail: fpostma@aldersebaas.nl